مشاوره از دکتر قلب

  • تصویر کاربر دانشور سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    سلام، وقت بخير
    من ٤١ سالمه
    حدود ٢ ساله كه متوجه شدم فشار خونم بالاست، اكوى ساده دادم مشكلى نداشت، و ديگه پيگيرى نكردم، فقط با تجويز پزشك روزى ٢ تا لوزار ٢٥ مصرف ميكردم
    الان ٣ ماهه باردارم و از ١/٥ ماه كه متوجه باردارى شدم با نظر پزشك زنان ، لوزار رو به متيل دوپا تغيير دادم و شبها دو عدد آسپرين هم مصرف ميكنم
    اوايل خوب بود اما الان چند روزه كه فشارم تا حدود ١٥ روى ٨/٥ بالا ميره و سردردهاى خيلى بدى دارم
    از نظر غذايى خيلى رعايت ميكنم و فعاليت روزانه هم دارم مثل پياده روى اما باز هم فشارم حدود ١٤ روى ٨ ميره و سردرد واقعا اذيتم ميكنه ، بنظر شما مشكل چيه كه با وجود مصرف دارو فشارم نرمال نميشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش)
      علت, خود بارداریه. دوز دارو باید زیر نظر پزشک, افزایش داده بشه عزیز
  • تصویر کاربر بهاره سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش) تعداد بازدید: 1 مشاهده پرسش
    تپش قلب گرفتگی عضلات درد گردن بعد از تزریق واکسن سینوفارم وکرونا یکسال پیش تا الان درگیرم تمام آزمایشهای خون سالم آزمایشهای قلبی همه سالم
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش)
      نوار قلب در زمان تپش رو بفرست ببینم عزیز
  • تصویر کاربر ح چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 4 روز پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . خانم 23 ساله . چندین ساله که تپش قلب و تنگی نفس خفیف موقع فعالیت دارم ولی حدودا یه سالی هست که شدیدتر شده و بیشتر مواقع استراحت تپش دارم طوری که ضربانم رو کاملا توی گوشم و گردنم حس میکنم و گاهی حس وقفه در ضربان هم دارم . متخصص هم مراجعه کردم ولی سه نظر مختلف دادند ، از جمله نارسایی مادرزادی آئورت و پرولاپس میترال ، دکتر دیگه نارسایی تریکوسپید و افتادگی میترال ، و دکتر سوم گفتن ضربان نابجا دارم که هولتر وصل کردم و گفتن آریتمی و دریچه ها سالمه . تو این شرایط کاملا گیج شدم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش)
      گزارش اخرین اکوها رو بفرست ببینم عزیز (عکس رونمیخوام, فقط گزارش). همینطور گزارش هولتر
    2. تصویر کاربر ح سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش)
      خدمت شما فقط از جواب هولتر رو فقط ترجمه اش رو داشتم و خودش در دسترسم نیست
    3. تصویر کاربر ح سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش)
      خدمت شما . هولتر رو فقط ترجمه اش رو داشتم و خودش در دسترسم نیست
    4. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 4 روز پیش)
      نارسایی خفیف دریچه ها بیماری محسوب نمیشه و خطری نداره عزیز. هولتر هم نرماله. اضطراب رو تحت نظر روانپزشک درمان کن. ورزش رو هم با شدت کم شروع کن
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فری سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دکتر جان من۳۶سالمه بارداری سوم مه رو اونا فشار نداشتم این بارداری اینجور شدم الان ۸ هفته هستم فشارم رفت رو ۱۹ دکتر قلب بستریم کرد تو بیمارستان فشارم همش بالا و پایین میکنه یک هفته بد دوباره رفتم مطب باز فشارم رو ۱۷ بود بازم بستریم کرد دو روز موندم ترخیص شدم الان قرص متیل دوپا مصرف می کنم دکترم نامه بهم داد گفت باید سقط کنی حالا بنظر شما برام خطر داره باید سقط انجام بدم؟ لطفا راهنمایم کنید مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش)
      روزی چند عدد متیل دوپا مصرف میکنی؟ فشار همیشه بالاست یا گاهی بالا میره؟ توصیه به سقط فقط بعلت فشار بالاست؟
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.قلب من اززمان بچگی مثل اینکه یهوویی ازجاش درمیادبقدری تندمیزنه که قابل تحمل نیس واکثراباچندنفس عمیق بازبه حالت اول برمیگرده ولی چندروزپیش ب مدت بیست دقیقه ادامه داست تابه اورژانس رفتم وی امپول زدن برگشت.وبهم گفتن که بایدبری رگ بسوزونی چندنقطه توقلبت داری که برای خودشون ضربان دارن علتش اینه.حالامیخام بببنم قرصی هس ک من مصرف کنم وقتی این حالت بهم دست میده یانه.چون براثراسترس زیادنگرانی یاترس رخ میده.ممنون ازخانم دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری سه شنبه ۱۱ بهمن ۱( 5 روز پیش)
      بهتره ابلیشن یا سوزوندن رو انجام بدی عزیز. با اینحال , تا زمانی که اینکار رو انجام ندادی, استفاده از داروهایی مثل پروپرانولول زیر نظر متخصص بلامانعه
  • تصویر کاربر چکاوک دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    سلام من افتادگی دریچه میترال دارم،۲۹ سالمه،چند وقته وقتی میرم بیرون هوای سرد میخوره بهم تا ده دقیقه قفسه سینم تیر می کشه و دست چپم بالاتر از آرنج درد می آد.نیاز داره مجدد به پزشک مراجعه کنم؟ خطرناکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش)
      خیر این علائم ربطی به قلب نداره عزیز
  • تصویر کاربر مهسا دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    با سلام ، پدر ۷۷ ساله من از دو سال قبل تشخیص AF گرفتن و تحت درمان با آپیکسابان ، بیزوپرولول ، دیگوکسین هستن ، الان ریت قلبشون بین ۵۵ تا ۶۰ و EF:40 درصد دارن ، چند تا سوال دارم :
    ۱.امکان اینکه روزی ضربان قلب ایشان مجدد نرمال بشه هست؟؟
    ۲.آیا برای انجام کولونوسکوپی و اندوسکوپی نیاز به قطع اپیکسابان هست ؟؟؟
    ۳.تا به حال چندین بار به خاطر کشیدن دندان ، جراحی چشم و... قرصشون به مدت ۴۸ ساعت قطع شده و هربار من و خانواده ام از شدت استرس بروز سکته به دنبال قطع قرص نابود شدیم ، میخوام صادقانه بهم بگید که ایا ریسک بروز سکته در صورت قطع ۴۸ ساعته دارو برای این اعمال با توجه به مقدار ضربان قلبشون بالا هست یا نه
    واقعا ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش)
      پاسخ به ترتیب خیر معمولا خیر, با اینحال متخصص گوارش باید راجع به خطر خونریزی نظر بده خیر خطر در این موارد وجود نداره یا خیلی ناچیزه
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر ایا ضربان قلب رو ۴۸.. ۴۹ بیاد باعث ایست قلبی میشدضربان قلب رو۵۴.. ۵۵ باشد همش دریچه قلبا تو سن بالا گشاد نمی شد لطفا سوالهایم را جواب بدهید اقای دکتربا تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش)
      سوالت واضح نیست عزیز ضربان پایین در این حد باعث ایست قلبی نمیشه
  • تصویر کاربر شکوری دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام بنده اقایی با ۴۷ سال سن هستم، هیچ گونه علائمی درخصوص فشار خون ندارم و به تازگی هم نوار قلب دادم بدون هیچ گونه مشکلی ،هفته ای یک روز ورزش ساده انجام میدم و کارم هم بصورتی هست که دوندگی و فشار روانی نسبتا بالایی داره ... به صورت رندوم فشارم رو با دستگاه دیجیتالی میگیرم اکثرا نرمال و ۱۲ یا ۱۳ روی ۸ هست اما گاهی اوقات در بعضی شرایط بالا و روی ۱۳.۸ یا ۱۴ میره
    میخواستم اگر ممکنه راهنمییم بفرمایید که ایا این شرایط از جو اطرافمه یا دچار فشار خون شدم و باید مراجعه اساسی داشته باشم
    ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش)
      گاهی اوقات یعنی چند بار در هفته؟
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز
    بیماری فشارخون دارم
    ۹ ماهه صبح نصف تریامترین و بعد از ظهر یک عدد آملوبر ۵ مصرف می کنم. فشارم خیلی عالی کنترل شده . فقط در آزمایش اخیر پاراتیروئید بیشتر از حد نرمال است در حالی که کلسیم خون نرمال و طبیعی است بقیه موارد هم طبیعی هستند؟ بفرمایید چاره ی کار چیست؟؟ سپاسگزار پاسخگویی شما بزرگوار هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۱۰ بهمن ۱( 6 روز پیش)
      در حوزه تخصص من نیست. با متخصص داخلی یا غدد مشورت کن عزیز
درحال دریافت اطلاعات