مشاوره از دکتر قلب

خطر لخته شدن - پرسش 30138

  • تصویر کاربر ایمان چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 124 بیماری قلبی و عروقی
    باسلام جناب دکتر بزرگوار.بنده ۴۱ ساله ازدزفول هستم‌ دوهفته پیش عمل باز فتق دوطرفه اینگوینال غیرمستقیم بامش انجام دادم‌،حدودا چهل دقیقه عمل‌بنده با بی حسی اسپاینال بود.روز بعد مرخص شدم.ولی بدستور جراح تا دوازده روز به‌حالت طاق باز در رختخواب بودم فقط روزی یکبار دسشویی میرفتم و تحرکی نداشتم.الان بعداز گذشت دوهفته خواستم بدونم‌ خطر آمبولی وجود داره یا باید آسپرین مصرف کنم آیا آسپرین باعث میشه لایه های داخلی جراحی باز بشن.بنده سیگاری نیستم و ۸۰ کیلو وزن با قد ۱۷۰ دارم فشار هم ۱۳ هست روی ۹.واینکه مقداری باحرف زدن و نفس عمیق
    کشیدن سرفه میزنم وکمی خلط بیرنگ دارم.سریع تحریک میشم دکتر گفته سرفه نکن وگرنه دوباره فتق عود میکنه.پس از معاینه گفتن از آلرژی و سینوس هست دارو دادن ولی بازم همونطور هست ولی با سکوت سرفه نمیکنم پرسیدم برای آسپرین گفت همون دسشویی که توی اون مدت رفتی کافی بوده برای رفع آمبولی. واقعا خطر آمبولی هست؟یا رد شده اگر هست تا چند روز خطر داره.الان بنده دوروزه دارم راه میرم
    چی دستور میدید نیاز به مصرف آسپرین هست و خطری برای عود نداره؟ممنونم قربان
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 1 سال پیش)
      اول اینکه اسپیرین برای پیشگیری از امبولی کاربردی نداره و داروهای دیگری بدین منظور استفاده میشه. دوم, تا ۱۰ روز بعد از عمل دارو تجویز میشه و بعد از اون تجویز نمیشه مگر با نظر جراح معالج
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید