تغذیه پس از آنژیوپلاستی و فنر گذاشتن - پرسش 2887
مازیار چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 332 آنژیوگرافی
با سلام آقای دکتر؛ مادرم دو هفته ای هست آنژیوپلاستی انجام داده بالن و فنر گذاشتن، خواستم بدونم برای سرخ کردن غذا از چه روغنی استفاده کنه البته نباید زیاد از روغن استفاده کنه دکتر خودش گفته روغن کلزا، بعضیا میگن روغن کنجد هم خوبه ممنون میشم جوابمو بدین-
دکتر نادر افشاری سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
برای سرخ کردن همون کلزا خوبه
-
مازیار سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
سپاسگزارم -
دکتر نادر افشاری چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 4 سال پیش)
-
جهت بهبود کیفیت پاسخگویی لطفا امتیاز دهید