مشاوره از دکتر قلب

  • تصویر کاربر بهار دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما من ۴۱سالم هست مدتی هست که دچار سر درد عجیب میشم البته میگرن دارم ولی این سردرد متفاوت هست احساس میکنم مغزم مثل یک توپ میمونه که بیش از اندازه باد شده مهر لحظه ممکنه که بترکه سرم رو با دو دست فشار میدم شقیقهام تحت فشار هست البته دکتر مغز واعصاب هم رفتم بعد از گرفتن نوار مغز ومعاینه گفتن تنش عصبی توی مغزتان بالاست ومیگرنتون پیشرفت کرده ولی اصلا دردش شبیه میگرن نیست حالت تنگه نفس بهم دست مژده دلم می‌خواد نفس عمیق بکشم البته فشارم رو هم چک میکنم اکثرا 14رو ۹هست میشه من رو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      فشارخون شما بالاست و ممکنه سردرد بعلت فشار بالا باشه. اولین اقدام انجام هولتر ۲۴ ساعته فشارخونه عزیز
  • تصویر کاربر بابک دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت به خیر
    بنده مدتهاست برخی اقات به ویژه بعد از غذا و هنگام دراز کشیدن ظهر گاهی تپش قلب می گیرم
    آخرین بار سه سال قبل نوار قلب اکو. تست ورزش و اسکن قلب انجام دادم . ب من گفتند افتادگی دریچه دارید و مشکلی خاصی نیست . در ضمن بنده رفلاکس معده دارم و امپرازول مصرف می کنم .لطفا راهنمایی کنید چطور می توانم تپش را کنترل کنم.ممنون از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      مشکل معده میتونه باعث تپش بعد از غذا بشه. میتونی از داروهای ضد تپش مثل پروپرانولول با نظرمتخصص استفاده کنی
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 2 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    دراسکن ریه مادرم متوچه تنگی دزیچه قلب شدیم
    ایاوتیاز به جراحی دارد یا داریکی رقیق کننده خون باید بخورد
    مادر ۶۷ ساله هستن
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      اول اکو انجام بدن
  • تصویر کاربر کیوان دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 2 مشاهده پرسش
    سلام سه ساله لوزارتان 50 روزی 3تاواملودیپلین 5 یکی استفاده میکنم دیابتی هستم روزی 3تامتفورمین میخورم فشارم همیشه 14 رو9یاده میباشد مشکل قلبی هم ندارم ایاداروی دیگری مصرف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      داروی شما باید زیر نظر متخصص, تغییر داده بشه. فشار ۱۴ روی ۹ بالاست
  • تصویر کاربر نسترن یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام دکترمندخترم18سالشه چندماهه سرگیجه داره وفشارش8رو6هست دکتربردم ازمایش دادکم خونی شدیدوکم کاری تیروییدداره دارومصرف میکنه ولی اصلابهترنشده چه دکتری ببرم چه راهی پیشنهادمیدین
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      کم خونی شدید باید اصلاح بشه, فعلا مصرف نمک رو بالا ببرید وجوراب واریس بپوشن
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    سلام ۳۴ ساله آقا هستم.من ی مدته صبحها راس ساعت ۶ صبح با سنگینی قفسه سینه درد در دست چپ و تنگی نفس و خشکی دهان از خواب بیدار میشم بعد از تقریبا یک ساعت بهتر میشه و در طول روز هم کلا احساس گرفتگی سمت چپ رو دارم .
    ضمن اینکه من ی بار انژیو کردم و یک فنر گزاشتن و الان ۹ ماهه دارم داروهامم مرتب استفاده میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      با توجه به سابقه انجام انزیو و فنر, حتما بررسی مجدد قلبی ضروریه عزیز
  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 2 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،مادر من حدودا ۶۰ ساله هستن و ب تازگی دوره ی شیمی درمانی رو به تمام کردن و در ریه شون ی چیزهایی مشاهده شد ک دکتر گفتن دوباره باید شیمی درمانی بشن و باید ی تایمی بگذره دوباره سی تی اسکن انجام بدن الان دو روزه ک قلبشون تیر میکشه دست چپشون هم همینطور،صورتشون ورم کرده،سیگاری نیستن و توی خانوادشون سابقه ی بیماری قلبی دارن،میخاستم بدونم مشکلشون مربوط ب قلبشون میشه یا ریه؟تشخیص شما چیه؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      با توجه به سن و ورم, حتما اکوی قلبی انجام بدن
  • تصویر کاربر طیبه دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من الان تقریبا ۴ماه هست فشارخونم یهو بالا می‌ره تا ۱۷ روی ۱۲هم رفته ۳۰سال دارم هم زمان با فشارخون ضربان قلبم بالامیره تا۱۷۰همزمان دچار اضطراب دوست وپام عرق سردمیکنه وحالت غش ودهنم خشک ودچارتنگی نفس میشم روزای عادی فشارم بین ۹یا۱۰ هست بیشتر نصف شب وساعت ۶و۷صبح یهوبااین علائم از خواب بلند میشم وبی قرارمیشم
    1. تصویر کاربر طیبه شنبه ۲۲ مرداد ۱( 4 روز پیش)
      هولترفشارهم بستم مشکلی نداشتم و آزمایش واکو ونواروسی تی اسکن قلب هم مشکلی نداشت
    2. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      ضربان ۱۷۰ در حالت استراحت خیلی بالاست. لازمه که هولتر ریتم قلب انجام بدی عزیز
    3. تصویر کاربر طیبه یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      این عکس نوار قلب موقع ضربانم هست
    4. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری دوشنبه ۲۴ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      در این نوار اریتمی وجود نداره و تعداد ضربان حدود ۱۳۰ در دقیقه ست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر روشا شنبه ۲۲ مرداد ۱( 5 روز پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    با سلام ، من از سال ٩٢ تحت نظر آقاي دكتر نيكو (قلب) هستم و تشخيص دادن كه RBBB دارم. يكيار كرونا گرفتم و دو دوز واكسن زدم. مرتب سوزش سمت چپ داشتم. دكتر اكو و تست ورزش و تست تيلت و نوار گرفتن و گفتن همه چيز خوبه و فقط تست تسلت مثبت شد.
    من همچنان اذيت بودم، ٦ ماه بعد از چكاب، هولتر ريتم بستن و تشخيص QT دادن. و گفتن كه روزي دو عدد قرص پرپرانول ١٠ بخورم
    تمام نوارهامو از سال ٩٢ تا سال ١٤٠١ بردم نشون دكتر دادم و گفتن قبلا هم تو بعضي از نوارها QT داشتي و گفتن هر ٦ ماه يكبار برم چكاب

    رفتم پيش آقاي دكتر اصلاني و گفتن بنظر من QT نداري، يك جاهاي QT رفته بالا ولي طبيعي و گفتن روزي يك هدد قرص پرپرانول ١٠ بخورم
    و گفتن هر ٦ ماه يكبار برم چكاب

    ميخواستم نظر شما را بدونم و بنظرتون چندماه يكبار برم چكاب؟
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری شنبه ۲۲ مرداد ۱( 5 روز پیش)
      اول اینکه علائم شما ربطی به long QT نداره. هر ۶ ماه توصیه مناسبیه
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دچار شلی خفیف دریچه میترالم میخواستم بدونم‌ میتونم ورزش هایی مثل طناب زدن و بدنسازی و دویدن انجام دهم و حتی فعالیت ورزشی شدید انجام دهم از اون موقعی فهمیدم این مشکل زندگیم مختل شده ایا خطر ناک است؟
    1. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری شنبه ۲۲ مرداد ۱( 5 روز پیش)
      گزارش اخرین اکو رو بفرست ببینم عزیز (عکس رونمیخوام, فقط گزارش)
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۲ مرداد ۱( 5 روز پیش)
      اقای دکتر عکس از گزارش اکو فرستادم اومد؟
    3. تصویر کاربر دکتر نادر افشاری یکشنبه ۲۳ مرداد ۱( 3 روز پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات