آمبولی ریه
آمبولی ریه
آگوست 6, 2019
متخصص قلب
اکتبر 25, 2019

پرسش از دکتر افشاری

سوالات خود را می توانید با من در میان بگذارید

55
یک پاسخ بنویسید

avatar
28 نظرات
27 پاسخ ها
3 دنبال کنندگان
 
بیشترین واکنش
پرطرفدار ترین
30 نویسندگان دیدگاه
دکتر نادر افشاریعلی زمانیفاطمهAzinMina آخرین نویسندگان دیدگاه
  مشترک شدن  
جدید ترین قدیمی ترین بیشترین امتیاز
اطلاع رسانی کن
هادی احمدی
مهمان
هادی احمدی

سلام جناب دکتر
میخواستم علل استرس هنگام کارو بدونم
با تشکر

علی نظری
مهمان
علی نظری

سلام و خسته نباشید. پزشک من که متخصص قلب هستن گفتن که من باید آنژیوگرافی بشم. اما شنیدم که آنژیوگرافی خطرناکه و سی تی آنژیو بهتره. میشه به جای آنژیوگرافی، سی تی آنژیو انجام بدم؟

نسرین
مهمان
نسرین

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
مدت 8سال قرص پرپرانول مصرف میکنم، ضربان قلبم در اثر استرس بقدری زياد هست که گاهی صدای قلبم واضح میشنوم، اهل ورزش هستم، الان مدتیه ضربان قلبم خیلی کم روال قبلا رو داره، مگه زمان استرس
آیا میتونم قرص پرپرانول رو قطع بکنم
یا نه
تشکر

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. دوست عزیز ابتدا باید بدانیم که پروپرانولول متعلق به دسته دارویی بتابلاکر هاست. سایر داروهای این دسته متورال، متوهگزال، کارودیلول و … هستند. قطع ناگهانی این دسته دارویی، در کسانی که برای مدتی طولانی آنهارا مصرف کرده اند می تواند عوارض و علائمی داشته باشد. بنابراین توصیه من این است که دارو را بتدریج، و ترجیحا زیر نظر پزشک قطع کنید

رضا
مهمان
رضا

سلام وقتتون بخیر اقای دکتر ببخشید مزاحم شدم یه سوال داشتم

من درد بالای سینه چپ دارم و قفسه سینه وبعضی وقتا تنگی نفس

مشکل معده هم دارم

دو ماه قبل هم اکو انجام دادم مشکل قلبی نبود

بنظرتون مشکل از معده هست یا قلب؟؟؟؟

میتونه از معده باشه؟

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. چند سالتونه؟ آیا درد با فعالیت یا غذا خوردن ارتباطی داره؟

احمد امدادی
مهمان
احمد امدادی

سلام اقای دکتر،
چند روز پیش قلب پدرم درد گرفته و به دکتر مراجعه نموده که دکتر ایشان رو در سی سی یو بستری و اسکن قلب انجام داده و بعداز اسکن بلافاصله آنژیو گرافی کرده . باتوجه به اینکه پدرم دو بار انژیو و استنت گذاشته بودن ،در هنگام آنژیو دکتر گفت که یک استنت باعث بسته شدن رگ شده و سعی میکنه که رگ باز ودوباره استنت گذاری کنه که بعد از مدتی گفت به موفق نشده و باید بعداز ۳هفته مصرف دارو دوباره تلاش کنه واگرنه عمل قلب باز.
به نظرشما راه حل اصلی چی ؟
ما باید چیکار بکنیم؟
ممنون

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. دوست عزیز متاسفانه گاهی بعد از تعبیه استنت، تنگی و گرفتگی در داخل استنت اتفاق میوفته. درمان این وضعیت در وحله اول، باز کردن مجدد رگ با بالون و تعبیه یک استنت جدید در داخل استنت قبلیه که در همه جای دنیا، کار دشواری محسوب میشه. توصیه من اینه که به پزشکتون اعتماد کنید و داروهایی رو که گفتن، مصرف کنید. مصرف این داروها میتونه باعث بشه که بالون زدن و تعبیه استنت جدید با سهولت بیشتری انجام بشه.

سعید محمدی
مهمان
سعید محمدی

سلام جناب دکتر
من ۳۸ سالمه و استرسی هستم و مدتی قبل ی مشکلی برام پیش اومد و خیلی نگران و مظطرب شده بودم و الان گاها فشار خونم تا ۱۵ میرسه ولی بعد مدت کوتاهی مثلا بعد ۱۰ دقیقه میاد پایین و تا ۱۳ و یا ۱۴ میرسه خواستم ببینم نیاز به استفاده دارو دارم یا میتونم با رعایت کردن به نورمال برسم

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. در ویدئوی تشخیص فشار خون، بصورت مفصل دراین مورد توضیح داده ام. بهتر است حداقل ۲۴ ساعت هولتر فشار خون داشته باشید تا مشخص شود که آیا نیاز به دارو دارید یا نه

سعید
مهمان
سعید

سلام اقادکتر.قلبم گاهی اوقات سمت چپ روی قلبم تیرمیکشه دوسال پیش همین مشگل داشتم رفتم دکتر قلب اکورنگی گرفتم گفت مشگلی نداره قلبت فقط دی گلیسرین خونم بالابود.علت چی میتونه باشه…

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. دردهای تیرکشنده در حد چند ثانیه، معمولا علت قلبی ندارند

سجاد
مهمان
سجاد

با سلام ، جناب دکتر قلب فرزندم vsd داره و اندازه آن دو میلی متر گزارش شده ایا مشکل ساز میشود در آینده یا نه؟ آیا شوک ناگهانی باعث مشکل میشه ؟ نیاز به عمل دارد یا نه؟ لازم به ذکر است که سن فرزندم هفت سال می باشد، ممنون از حسن توجه جنابعالی

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. هر چه اندازه VSD کوچک تر باشد، احتمال بسته شدن آن با بالا رفتن سن بیشتر می شود. VSD کوچک تر از ۳ میلیمتر، ممکن است در نوجوانی یا اوایل بزرگسالی بسته شود و حتی اگر بسته هم نشود معمولا مشکلی برای قلب ایجاد نمیکند

روح اله
مهمان
روح اله

سلام وقت بخیر جناب دکتر در مورد بهترین شیوه خوابیدن من بارها خوانده بودم که به پهلو خوابیدن بخصوص سمت چپ بهترین نوع است ، اما امروز در یک پست تلگرامی از یک متخصص قلب نوشته بود که بهترین شیوه خوابیدن به پشت می باشد، میخواستم نظر تون رو بدونم . ممنونم

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

بهترین شیوه خوابیدن برای افراد مختلف، متفاوت می باشد. فرض کنید فردی در هنگام خوابیدن، خُر و پف می کند. قطعا خوابیدن به پشت برای این فرد مناسب نخواهد بود.
اما در مجموع، خوابیدن به پشت (طاقباز)، بهترین شیوه برای خوابیدن بوده و با کمترین فشار به ستون فقرات و احشاء داخلی و حتی عضلات صورت همراه است، به شرطی که بالشی را زیر زانوها قرار دهید تا کمی بالاتر از تنه قرار بگیرند.
خوابیدن به پهلو مخصوصا پهلوی چپ، در رتبه بعدی قرار می گیرد.

محمد
مهمان
محمد

سلام،مدتی هست وقتی دراز میکشم تپش قلبم بالاتر میره ب شکلی ک متوجه تپش قلبم میشم،البته در شرایط عادی و زمان ورزش تپش قلبم عادیه،علت خاصی داره؟

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. معمولا علت تپش قلب در ابتدای خواب، استرس، اضطراب و سایر دغدغه های ذهنی می باشد

حسین عباسی
مهمان
حسین عباسی

سلام دکتر جان
من بعضی وقت ها غذا ک میخورم و غذا احساس میکنم رو دلم مونده بعدش با همین حالت ک میخوابم با تپش قلب شدید مواجه میشم چند باری مراجعه کردم اکو و تست ورزش و نوار قلب گرفتم و گفتن مشکل قلبی نداری مشکل از کجا میتونه باشه ؟!
مرسی ممنونم

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. یکی از علت های تپش قلب، بخصوص بعد از غذا خوردن و خوابیدن، ریفلاکس یعنی پس زدن اسید معده می باشد. اگر بررسی قلبی شما مشکلی نشان نداده حتما به متخصص گوارش مراجعه کنید

معصومه
مهمان
معصومه

سلام خسته نباشید دریچه میترال خواهر زادم احتمال شکاف داده شده فعلا دارو دادن بخورن تا شش ماه امکان داره خوبخود ترمیم بشه یا اینکه عملشون با اکو میشه تشخیص داد تعویض دریچه هست یا ترمیم ؟

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. شکاف میترال یا Mitral Cleft، یکی از بیماریهای مادرزادی قلب است که ممکن است با سایر نقایص قلبی همراه باشد. تشخیص با اکو توسط فوق تخصص قلب اطفال، و درمان بر حسب شدت نارسایی میترال خواهد بود. یعنی در موارد نارسایی شدید میترال یا وجود سایر نقایص قلبی، معمولا درمان جراحی صورت خواهد گرفت

محمد علی
مهمان
محمد علی

سلام اقای دکتر من ۱۱ماهه تپش قلب دارم اکو گرفتم قلبم سالمه قرص متورال ۵۰روزی یکی و نصفی میخورم قرص تری فلؤپرازین ۱میلی هم روزی ۲تا میخورم یک بار نوار گرفتم ضربان قلبم ۲۳۱ تپش درد دقیقه میزد دفعه های بعدی هم ۱۵۷ رو به پایین تر هم زده دمنوش ترکیبی گل گاوزبان اسطوخودوس بادرنجبویه سنبل الطیب هم گاهی وقت ها هرشب میخورم بعد شیرینیجات هم تپش قلبمو میبره بالا یه کم کلسترول و قند خونم بالاهست تیروئیدمم سالمه

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. ضربان بالای ۱۵۰ حتما نیازمند بررسی بیشتر، مانند هولتر ریتم قلب برای ۲۴ یا ۴۸ ساعت است. حتما پیگیری کنید

علیر‌ضا
مهمان
علیر‌ضا

سلام جناب دکتر ببخشید من الان چند روزه خیلی تپش قلب دارم با دست پاهام خیلی سرد هستن

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. حتما به متخصص مراجعه کنید. گرفتن نوار قلب الزامی است

اکبری
مهمان
اکبری

سلام آقای دکتر ، میخواستم ببینم ابلیشن انجام می دید ؟ و هزینه اش حدودا چقدر هست ؟

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. خیر باید به همکاران فوق الکتروفیزیولوژی قلب مراجعه کنید

Yasiiii
مهمان
Yasiiii

سلام بیمار53ساله ای چند ماه پیش سکته شدید قلبی کردند الان درحالحاضر 4تا استنت قلبی دارند و هر روز پلاویکس و داروهای چربی و فشار وقند میخورن چند روزه حالت تهوع دارند و کتفشون درد میکنه مشکل چیه؟؟؟؟دکترم رفتن باز میگن همون داروها بخور

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. علائم جدید در بیماری که استنت دارد حتما باید جدی گرفته شود. مخصوصا اگر درد سینه یا کتف، مشابه با درد سکته ( اما با شدت کمتر ) باشد، نیاز به نوار قلب و بررسی آنزیم های قلبی وجود دارد. همچنین در موردی که شما ذکر کرده اید احتمال می دهم پمپاژ قلب ( EF دراکو) پایین باشد و همین پمپاژ پایین نیز می تواند موجب ایجاد این علائم شود

اسا
مهمان
اسا

دکتر مدتیه درد ناحیه قفسه سینه دارم . اکو دادم گفتن مشکلی ندارم ولی این درد شدیده و با عطسه و خم شدن و حرکت خیلی بیشتر میشه

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

دردهای قفسه سینه که با تغییر پوزیشن بدن یا عطسه و سرفه تشدید یا تخفیف پیدا می کنند معمولا قلبی نبوده و منشاء آنها ریه ها یا دیواره قفسه سینه ( عضلات، استخوانها) می باشد

حسین
مهمان
حسین

سلام دکتر جان ی لطف کنید طریق مصرف قرص بوپروپیون یا ولبان جهت ترک سیگار چطوره شما وارنیکلین توضیح دادید اما این قرص ولبان چطور بصورت تدریجی میشه یه راهنمایی بکنید

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. ابتدا ذکر این نکته ضروریست که وارنیکلین نسبت به بوپروپیون ارجح است. اما اگر قصد استفاده از بوپروپیون را دارید، در ۳ روز اول روزانه ۱۵۰ میلیگرم و سپس تا پایان دوره ترک سیگار، ۱۵۰ میلیگرم دو بار در روز مصرف کنید. مصرف آنرا از یک الی دو هفته قبل از ترک کامل سیگار شروع کنید. همچنین می توانید بهمراه آن از جایگزین های نیکوتین ( آدامس، چسب و …) هم استفاده کنید

عمران بنار
مهمان
عمران بنار

سلام آقای دکتر، پدرم نیاز به آنژیو داره امکان داره بعد از آنژیو وبالن از استنت (فنر) استفاده نشه، و اینکه خطر آنژیو وبالن قلب چقدر است؟ با تشکر

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. آنژیوگرافی و تعبیه استنت هم مثل هر مداخله پزشکی دیگری، می تواند عوارضی داشته باشد. اما بطور کلی وبا پیشرفت هایی که در انجام آنژیوگرافی حاصل شده، این عوارض بسیار کمتر از گذشته می باشد. مجموعه عوارض اصلی و  خطرناک آنژیوگرافی و تعبیه استنت در حدود ۴ درصد می باشد، به این معنا که از هر ۱۰۰ نفری که استنت برای آنها تعبیه میشود، فقط ۴ نفر دچار این عوارض میشوند. لذا می توان با یک اطمینان نسبی هم از جانب بیمار وهم پزشک اقدام به انجام این کار نمود. ضمنا امروزه می دانیم که بالون بدون فنر، سود… ادامه مطلب »

روح اله
مهمان
روح اله

با عرض سلام و خدا قوت خدمت دکتر افشاری گرامی ، در مورد آریتمی قلبی چه عواملی باعث ایجاد آن می شوند ؟آیا وراثت در ان نقش دارد علت ها بیشتر درونی اند یا بیرونی . چه موارد تغذیه ایی لازم است این بیماران رعایت کنند . اصلا آیا آریتمی خود نشانه ای از یک بیماری قلبی هست ؟ یا خود آریتمی بیماری قلبی تعریف می شود .🙏

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. پاسخ سوال شما یک کتاب است☺. بخشی از پرسش در پستهای قبل توضیح داده شده است. اما در مورد علت آریتمی، هم ژنتیک و هم محیط در بروز آن دخیل هستند. انواع ژنتیکی شدید، در اوایل زندگی خود را نشان میدهند. انواع نهفته معمولا بدنبال ورزش شدید یا استرسهای روانی خود را نشان می دهند. برخی آریتمی ها هم ناشی از مشکلات ساختاری قلب هستند

فاطمه
مهمان
فاطمه

سلام آقای دکتر یه سوال ازتون داشتم، من
بیست و نه سال دارم ، مدتیه پی وی سی دارم و به متخصص مراجعه کردم و متازیرو مصرف میکنم، اما صبح ها ضربان غیر عادی خیلی احساس میکنم، آیا با وجود خوردن دارو این مشکل عادیه؟

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

بهتر است برای ۲۴ یا ۴۸ ساعت هولتر ریتم داشته باشید

Mina
مهمان
Mina

سلام آقای دکترخسته نباشیدلخته خون درقلب خطرناکه

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. بله ولی منظور شما از لخته در قلب چیه؟ اصطلاح دقیق پزشکی رو از دکترتون بپرسید و اینجا بفرستید تا بتونم راهنماییتون کنم

بهار
مهمان
بهار

سلام. کسی ک تست تیلت انجام داده ومثبت نشون داده آیا این مشکل دارو درمان نداره ‌؟شوهر من الان چن ساله ک هراز گاهی بیهوش میشه تاحالا چن بار دکتر رفتیم تست ورزش داده انژیو شده اسکن هسته ایی و مغزو اعصاب رفته ولی جواب قانع کننده نگرفتیم اگه میشه راهنمایی کنید لطفا 🙏

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. اگر تیلت مثبت باشد، یعنی دستگاه عصبی اتونوم دچار اختلال است. اگر این اختلال ناشی از دارو، بیماریهای خاص و … نباشد، باید از وضعیتهای فیزیکی ایجاد کننده علائم اجتناب کرد. همچنین در صورت پایین بودنفشار خون، افزایش مصرف نمک و برخی داروها ممکن است توصیه شود

Mina
مهمان
Mina

سلام وعرض ادب و خسته نباشیداقای دکترلخت خون درقلب به چه روشی برطرف میشه

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. بستگی داره در کدوم حفره قلب ایجاد شده و علت ایجاد اون چی بوده

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

Hj

Azin
مهمان
Azin

سلام اقای دکتر خسته نباشید…گاهی اوقات وسط غذا خوردن خیلی ناگهانی قلبم محکم میکوبه بعد تند تند میزنه با سرفه کردن و اب خوردن این تپش قلب اروم میشه میخواستم بدونم مشکل قلبی دارم؟

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

علل مختلفی میتونه داشته باشه. گرچه علل قلبی کمتر مطرحه ولی از نظر قلبی هم باید بررسی کنید

فاطمه
مهمان
فاطمه

سلام خوبین ببخشید من رژیم کتوژنیک گرفتم بعضی مواقع دچار تپش قلب میشم نوار قلب گرفتم مشکلی نداشتم این رژیم برای قلب ضرر نداره؟؟

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

سلام. خیر ضرری برای قلب سالم نداره

علی زمانی
مهمان
علی زمانی

سلام مردی هستم ۵۱ساله که گاهی بافاصله های زمانی چند ماه دچارتپش شدید قلب می شوم این تپش گاهی کوتاه مدت وگاهی چندساعت طول می کشددرنوارقلب هیچ گونه عارضه ای دیده نشده است چندنوع داروازجمله پروپرانول،سوتاکیم وداروهای ضدتپش دیگرمصرف کردم امانتیجه نگرفتم.درصورت امکان نظرتشخیصی خودرابفرمایید.باتشکرفراوان

دکتر نادر افشاری
کاربر
دکتر نادر افشاری

اگر داپلر ریتم نشاندهنده اریتمی نبوده، مشکل را در جای دیگر جستجو کنید. مشکلات تیرویید، اضطراب، افسردگی و …